Sidan innehåller annonslänkar

Vinkyl 82 cm CVI138LG Smeg Grå.CVI138LG.

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vinkyl 82 cm CVI138LG Smeg Grå; Hå;ll vinflaskorna till rä;tt temperatur och redo fö;r servering nä;r era gä;ster kommer på; besö;k. Med Smegs vinkylar fö;rvandlar ni ert kö;k till en vinkä;llare!Smeg vinkylar frå;n Italien innehå;ller den senaste tekniken fö;r en korrekt lagring av vin och ä;r tillverkade av ett material som ä;r speciellt utvalt tillsammans med sommelierexperter.

Vinkylar från andra varumärken

Smeg Classic Vinkyl SCV115AS

Vinkylar från Smeg

Här har vi samlat Vinkylar från Smeg.
Elvita CWC2080S

Vinkylar från Elvita

Här har vi samlat Vinkylar från Elvita.

Se gärna också

Vinkyl 45cm CVI121G Smeg Neptune Grey

<h2>Vinkyl 45cm CVI121G Smeg Neptune Grey</h2> <p>H&aring;ll vinflaskorna till r&auml;tt temperatur och redo f&ouml;r servering n&auml;r era g&auml;ster kommer p&aring; bes&ouml;k. Med Smegs vinkylar f&ouml;rvandlar ni ert k&ouml;k till en vink&auml;llare!<br />Smeg vinkylar fr&aring;n Italien inneh&aring;ller den senaste tekniken f&ouml;r en korrekt lagring av vin och &auml;r tillverkade av ett material som &auml;r speciellt utvalt tillsammans med sommelierexperter.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024