Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack

Beställ Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Passion Connoisseur Rödvinsglas 65 cl 2-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Set med 2 vinglas med en volym på 65 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa två klassiskt utformade vinglas har tagits fram av danska aida för perfekt avnjutning av lättare röda viner såsom Pinot Noir (Bourgogne), Nebiola (Barolo) och Barbera, men passar även fantastiskt med en lagrad Chardonnay. De vackra glasen har en elegant design med en tunn stjälk som ger dem en både modern samt tidlös känsla, och de är även tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalité.

Glasen går att diskas i maskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Vinglas från andra varumärken

Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Romance Vinglas 45 cl Guld

Vinglas från Table Top Stories

Utforska allt inom Vinglas från Table Top Stories.
Upp till 57% rabatt
Orrefors - "Optica Symphony" Starkvinsglas

Vinglas från Orrefors

Här har vi samlat Vinglas från Orrefors.
Upp till 44% rabatt
Kosta Boda - Line Vinglas XL 67 cl

Vinglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vinglas från Kosta Boda.
Upp till 38% rabatt
Eva Solo - Vinglas Bordeaux 39 cl

Vinglas från Eva Solo

Missa inga bra priser på Vinglas från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Rödvinglas 75 cl In Love

Vinglas från Carolina Gynning

Missa inga bra priser på Vinglas från Carolina Gynning.
Upp till 50% rabatt
Leonardo - Daily Rödvinsglas 46 cl 6-pack

Vinglas från Leonardo

Utforska allt inom Vinglas från Leonardo.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023