AdHoc - Vinstopp 5x6 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Praktisk Vinstopp från AdHoc med platt design som gör den idealisk för förvaring i kylskåpsdörren.Vinstoppen gör flaskan lufttät men fungerar även som hällpip med praktisk droppfångare. Tillverkad av 18/8 stål, silikon och PP-plast. .

Se gärna också

Coravin - Coravin Universal Bas till Vinkonserveringssystem Silver

Visa upp ditt bästa vintappningssystem med hjälp av detta Coravin vintappningssystem klassisk grå bas. Oavsett om du behöver denna bas som ersättning för en förlorad eller skadad bas som följde med en Coravin-paket.Coravin är ett globalt vin-teknologiföretag med en mission att inspirera utforskning av vin genom innovationer som ger alla möjlighet att välja. Våra revolutionerande produkter ger vinälskare möjlighet att prova nya viner eller smaka på speciella flaskor över tid genom att säkerställa att det sista glaset smakar lika gott som de första veckorna, månaderna, till och med åren senare.Med närvaro i över 60 länder och drivs av ett team av passionerade ledare med djup erfarenhet av konsumentprodukter, förändrar vi sättet världen dricker vin på. Vår globala närvaro inom detaljhandel, restauranger och vingårdar växer snabbt när vi driver några av världens bästa vin-på-glas-program på restauranger runt om i världen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024