AdHoc - Champ Champagnestop 8x2 cm Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Champ Champagnestop 8x2 cm från AdHoc utformad för att bibehålla de ljuva bubblorna i din champagne under en lång tid. Placera stopern ovanpå flasköppningen och vik sidorna ner under kanten på flaskans överkant.

Se gärna också

Coravin - Vinsystemnål Set 3 Delar

Ett korknålset med tre olika nålar för Coravin systemet, och ger dig en nål för varje flaska eller tillfälle. Alla nålar till Coravin systemet är tillverkade av rostfritt stål och är belagda med Teflon™, vilket gör dem hållbara och enkla att föra in – hundratals gånger. Med ett lite bredare gauge, häller Korknål Snabb upp ett glas vin snabbare från flaskor med korkar som är i gott skick. Med ett lite tunnare gauge, är Korknål Vintage konstruerad för att punktera äldre flaskor i din samling, som kan ha en ömtålig kork. Sista nålen i kitet är samma nål som levereras tillsammans med varje Coravin system, nålen kan ersätta din originalnål om den blir sliten eller tappas bort.

Setet innehåller:
- 1 x Korknål Snabb
- 1 x Korknål Vintage
- 1 x Korknål Standard
- 1 x Rengöringsredskap

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024