Alessi - Anna G Korkskruv Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Korkskruv från Alessi designad av Alessandro Mendini som tillverkades första gången 1994. Det italienska kvalitetsvarumärket Alessi grundades 1921 och är idag en ledande aktör inom inredning och funktionella designprodukter för kök och hem. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vin- och flasköppnare från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Pulltex - Vinöppnare Graphite

Vin- och flasköppnare från Pulltex

Se produkter inom Vin- och flasköppnare från Pulltex.
Upp till 50% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Barware Öppnare 14 cm

Vin- och flasköppnare från Rosendahl

Visa produkter inom Vin- och flasköppnare från Rosendahl.
Upp till 28% rabatt
Peugeot - Mathus Bladöppnare/Vinöppnare Svart

Vin- och flasköppnare från Peugeot

Missa inga bra priser på Vin- och flasköppnare från Peugeot.
Dorre - Korkskruvsöppnare

Vin- och flasköppnare från Dorre

Se vad Dorre har inom Vin- och flasköppnare.
Upp till 7% rabatt
Georg Jensen - Wine Korkskruv

Vin- och flasköppnare från Georg Jensen

Missa inga bra priser på Vin- och flasköppnare från Georg Jensen.
Upp till 7% rabatt
Blomus - Leverman Pro Korkskruv Moonbeam

Vin- och flasköppnare från Blomus

Här har vi samlat Vin- och flasköppnare från Blomus.

Se gärna också

Laguiole - Vinöppnare Sommelier Cholla Kaktus

En exklusiv handgjord korkskruv i kyparmodell från franska Laguiole en Aubrac tillverkad i rostfritt stål med ett handtag i vackert trä. Längd 12 cm.

Kyparkniven med inbyggt flasköppnare är inte bara vacker att titta på, den är även enkel och bekväm att använda och är därför en favorit bland världens sommelierer. Varje vinöppnare är handtillverkad av skickliga hantverkare med lång erfarenhet, där varje korkskruv tillverkas av samma hantverkare från början till slut. Varje träbit till korkskruven är noga utvalt vilket gör den till en unik och hållbar produkt. Baksidan pryds av Laguiole en Aubracs ikoniska bi samt ett vackert mönster som är unikt för varje hantverkare.

Laguiole en Aubrac® har förtjänat den franska märkningen “Entreprise du Patrimoine Vivant“, som är ett erkännande från franska staten för att prisa franska företag för deras excellens inom traditionell och industriell sakkunskap. Sedan 1829 har de tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och tillverkar världens bästa knivar och korkskruvar enligt många. Laguioles varor håller otroligt hög kvalitet och Laguiole en Aubrac lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Öppnaren kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet och självklart ett äkthetscertifikat vilket gör den till en perfekt present. Då trä är ett levande material kan vissa skiftningar i färg förekomma.

Vinöppnaren finns att välja mellan följande varianter.
- Blankt rostfritt stål och handtag i Grön Cholla Kaktus fylld med grön resin .
- Matt rostfritt stål och handtag i ebenholts är ett exklusivt trämaterial och karaktäriseras av dess naturliga svarta färg, hårdhet samt höga densitet.
- Matt rostfritt stål och handtag i enträ som är känt för den behagliga peppriga doften som stannar kvar hela dess livstid.
- Matt rostfritt stål och handtag i olivträ som växer väldigt långsamt, har få porer och är därför otroligt tåligt samt får ett unikt mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024