Sidan innehåller annonslänkar

Smeg - Vattenkokare Klf03 1,7L Pastellgrön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Smeg vattenkokare i serien 50’s style är både elegant och effektiv. Vattenkokaren i retro modell rymmer 1,7 liter.

Det gör den perfekt om du vill kunna koka upp pastavattnet i förväg eller om du vill fylla en rejäl tekanna med hett vatten. Smeg vattenkokare stänger av sig själv automatiskt vid 100 °C eller om det inte finns vatten i vattenkokaren.

Att kalkfiltret i rostfritt stål är avtagbart gör att det går lätt och smidigt att kalka av vattenkokaren. Smeg 50"s Style Vattenkokare 1,7 L har ett gömt värmeelement, gummitassar som gör att vattenkokaren står stadigt, en inbyggd sladdvinda och 360º-placering på bottenplattan.

Ingenting har, med andra ord, lämnats åt slumpen när Smeg vattenkokare har tagits fram. Den kombinerar med andra ord design, prestanda och funktionalitet på ett sätt som gjort att den fått många utmärkelser som bäst i test vattenkokare!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024