Sidan innehåller annonslänkar

Fellow - Stagg Pro Vattenkokare 0,9 L Matt Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stagg Pro Vattenkokare 0,9 L från Fellow uppfyller alla dina önskningar och behov med en mängd anpassningsbara inställningar och funktioner som visas på en LCD display med färg. Fellow har tagit fram en elegant design som gör att du kan hälla upp det exakt rätt tempererade vattnet med precision.

Uppvärmningen i den rostfria kanan går mycket snabbt. Tidsprogrammering - Ställ in vattenkokaren på att nå en specifik temperatur vid en viss tidpunkt.Justerbar värmehållning - Välj om du vill att vattnet ska hålla temperaturen 15, 30, 45, eller 60 minuter.Signal och volymkontroll - Möjlighet till signal när vattnet är klart.

Sätt på eller stäng av, och välj volym.Pre-Boil - Koka till maxtemperatur för att desinficera vattnet innan det sjunker till din måltemperatur.Kaffeguide - Känner du dig osäker? Inga problem. Välj en förinställd temperatur anpassad för olika kaffebryggningstilar och typer av te.WiFi- Få den senaste programvaran via WiFi-uppdateringar med hjälp av Fellow Updater-appen.Altitud Förhindra överkokning genom att ställa in altitud för din plats.Välj mellanDigital eller analog klockaFahrenheit eller celsiusSpråk (Engelska, franska, spanska)Funktion och design gör Stagg Pro Vattenkokare till din bästa vän för för pour-over bryggning.

Fellow designar smidiga och väl genomtänkta produkter så att du ska kunna njuta av en cafévärdig kaffeupplevelse hemma. Med fokus på smak, design och funktionalitet har de tagit fram allt från smarta bryggare, vågar, vattenkokare och behållare för den ultimata kaffe upplevelsen i ditt eget hem.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024