Sidan innehåller annonslänkar

Fellow - Corvo Vattenkokare 0,9 L Mattsvart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Corvo Vattenkokare 0,9 L från Fellow står på en stilren bas med LCD skärm och vridbar knapp. Välj exakt önskad temperatur perfekt för ditt te, kaffe, varma choklad eller recept genom att vrida på knappen och se hur vattenkokaren mycket snabbt värmer upp vattnet.

Den smarta vattenkokaren kan sedan hålla önskad temperatur i 60 minuter. Designad med en vid hällpip för perfekt servering.Fellow designar smidiga och väl genomtänkta produkter så att du ska kunna njuta av en cafévärdig kaffeupplevelse hemma.

Med fokus på smak, design och funktionalitet har de tagit fram allt från smarta bryggare, vågar, vattenkokare och behållare för den ultimata kaffe upplevelsen i ditt eget hem. Skapa din alldeles egna kaffebar och förgyll morgon eller fikastunden med Fellow. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024