Emerio - Sladdlös Vattenkokare med Teinsats 1,7 l

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Automatisk vattenkokare med teinsats från Emerio. Denna vattenkokare gör det enkelt att brygga en god kopp te, fyll teinsatsen i rostfritt stål med önskad tesort och sätt sedan igång vattenkokaren.

När den kokat klart har du ett ljuvligt te att fylla din kopp med! Den digitala displayen ger dig tydlig överblick över dina val som du ställer in med knapparna, vattenkokaren har fem justerbara temperaturnivåer och en värmehållningsfunktion så att du kan spara ditt te eller varma vatten till senare Vattenkokaren stänger automatiskt av sig själv efter en stund för att spara på energi och har en kapacitet på upp till 1,7 liter.

Vattenkokaren är sladdlös vilket förenklar serveringen och kan ställas hur du önskar på basenheten, den kan vridas 360°. Tillverkad i glas och rostfritt stål. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024