Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Plissé Vattenkokare 1 L Vit

Beställ Alessi - Plissé Vattenkokare 1 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - Plissé Vattenkokare 1 L Vit inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Vattenkokare Plissé från Alessis har elegant och modern design. Michele De Lucchi har inspirerats av den franska modevärlden där plisserade former gör denna vattenkokare till ett rent konstverk.

Kokar vatten med elegans och har ett skydd mot torrkokning. Låt den gärna stå framme på din köksbänk.

Vattenkokare från andra varumärken

Upp till 14% rabatt
Dualit - Lite Vattenkokare 1,5 L Svart/Rostfri

Vattenkokare från Dualit

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Dualit.
Upp till 30% rabatt
Anders Petter - Backaryd Vattenkokare 1,7 L Vit

Vattenkokare från Anders Petter

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
WMF EL - KITCHENminis Vattenkokare 0,8 L

Vattenkokare från WMF EL

Visa produkter inom Vattenkokare från WMF EL.
Upp till 30% rabatt
Pippi Långstrump - Pippi Långstrump Vattenkokare 0,8 L Pippi & Lilla Gubben

Vattenkokare från Pippi Långstrump

Utforska allt inom Vattenkokare från Pippi Långstrump.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Rise Vattenkokare 1,2 L Svart

Vattenkokare från Eva Solo

Utforska allt inom Vattenkokare från Eva Solo.
Upp till 29% rabatt
Severin - Tekokare Delux 3000 W

Vattenkokare från Severin

Se produkter inom Vattenkokare från Severin.

Se gärna också

RUSSELL HOBBS 26200-70

<h2>Vattenkokare 26200-70 Attentiv RUSSELL HOBBS</h2> <p><strong>Snygg vattenkokare</strong><br />Attentiv <a href="https://www.elon.se/koksapparater/vattenkokare">vattenkokare</a> &auml;r en elegant och modern vattenkokare som garanterat kommer att passa in i ditt k&ouml;k. Den snygga kannan i premiumglas tillsammans med rostfritt st&aring;l och digital display ger vattenkokaren ett sofistikerat och trendigt utseende.</p> <p><strong>Temperaturinst&auml;llning</strong><br />Vattenkokaren har en temperaturinst&auml;llning d&auml;r det g&aring;r att v&auml;lja hur varmt man vill att vattnet ska vara, fr&aring;n 40 till 100 &deg;C med 5&deg;c intervaller &ndash; en perfekt funktion n&auml;r man till exempel ska g&ouml;ra v&auml;lling som inte f&aring;r bli f&ouml;r varm eller tesorter som kr&auml;ver olika vattentemperaturer. Till detta har vattenkokaren en &rdquo;steep-timer&rdquo; f&ouml;r att kunna brygga svart, r&ouml;tt respektive gr&ouml;nt te s&aring; optimalt som m&ouml;jligt samt en varmh&aring;llningsfunktion som kan h&aring;lla vattnet varmt i upp till 40 minuter.</p> <p><strong>Rymmer 1,7 liter</strong><br />Vattenkokaren kan fyllas med upp till 1,7 liter vatten utan teinsats och 1,5 liter med teinsats och h&auml;llpipen &auml;r designad f&ouml;r att minimera spill och g&ouml;r det enklare att h&auml;lla ut vattnet i din kopp.</p> <p><strong>Vridbar bas</strong><br />Den 360&deg; vridbara basen till&aring;ter dig att snabbt och enkelt placera tillbaka vattenkokaren p&aring; sin bas fr&aring;n alla vinklar och underl&auml;ttar f&ouml;r b&aring;de h&ouml;ger- och v&auml;nsterh&auml;nta.</p> <p><strong>Torrkokningsskydd</strong><br />Tack vare den smarta torrkokningsfunktionen kommer vattenkokaren att st&auml;ngas av om det inte finns tillr&auml;ckligt med vatten.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023