Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Plissé Vattenkokare 1,7 L Grå

Jämför produkt Alessi - Plissé Vattenkokare 1,7 L Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alessi - Plissé Vattenkokare 1,7 L Grå i kategorin Vattenkokare här hos oss.

Produktinformation

Vattenkokare Plissé från Alessis har elegant och modern design. Michele De Lucchi har inspirerats av den franska modevärlden där plisserade former gör denna vattenkokare till ett rent konstverk.

Kokar vatten med elegans och har ett skydd mot torrkokning. Låt den gärna stå framme på din köksbänk.

Vattenkokare från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Eva Solo - Nordic Kitchen Vattenkokare 1,5 L Rostfri

Vattenkokare från Eva Solo

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Eva Solo.
Upp till 10% rabatt
Emerio - Mumin Vattenkokare 1,7 L Vit

Vattenkokare från Emerio

Utforska allt inom Vattenkokare från Emerio.
Upp till 26% rabatt
Smeg - Smeg 50

Vattenkokare från Smeg

Här har vi samlat Vattenkokare från Smeg.
Upp till 25% rabatt
Alessi - Plissé Vattenkokare 1,7 L Vit

Vattenkokare från Alessi

Se produkter inom Vattenkokare från Alessi.
Upp till 25% rabatt
WMF - KITCHENminis Vattenkokare 1 L

Vattenkokare från WMF

Visa produkter inom Vattenkokare från WMF.
Upp till 25% rabatt
Hay - Sowden Vattenkokare 1,5 L Mint

Vattenkokare från Hay

Visa produkter inom Vattenkokare från Hay.

Se gärna också

Modern House - Lundi Vattenkokare 1,2 L Svart

Vattenkokare med en vacker svart design och en volym på 1,2 L från norska Modern Houses Lundi-serie.

Koka enkelt upp vatten till ditt morgonte med denna praktiska vattenkokare från köksföretaget Modern House. Denna vattenkokare från Lundi-serien har utformats med en minimalistiskt modern design med mjuka linjer och ett ergonomiskt handtag som gör den både njutbar att titta på och bekväm att hålla i och hälla upp ur. Med Lundi-vattenkokaren värmer du lätt och snabbt upp vatten till allt från te och soppor till snabbnudlar, och sparar på så sätt in tid så att du kan ägna dig åt annat som kräver din uppmärksamhet. Vattenkokaren är tillverkad med ett hölje i matt plast som bidrar till dess eleganta design, samt med en tålig glaskolv som tål höga temperaturer för hållbar användning under en lång tid framåt. Vattenkokaren har en volym på 1,2 L.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023