Alessi - Alessi SÅLD "Tea Rex" Vattenkokare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vattenkokare "Tea Rex" med fågelformad pip formgiven av Michael Graves 1985 för Alessi.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Vattenkokare från andra varumärken

Upp till 19% rabatt
Breville - New York Vattenkokare 1,7 L

Vattenkokare från Breville

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Breville.
Upp till 10% rabatt
Zwilling - Enfinigy Vattenkokare Glaskanna Silver

Vattenkokare från Zwilling

Visa produkter inom Vattenkokare från Zwilling.
WMF - Lono Dubbelväggad Vattenkokarer 1,3L

Vattenkokare från WMF

Missa inga bra priser på Vattenkokare från WMF.
Dualit - Vattenkokare Kanna 1,5 L canvas

Vattenkokare från Dualit

Se produkter inom Vattenkokare från Dualit.
KitchenAid - Vattenkokare 5Kek1722 1,7L Pistaccio

Vattenkokare från KitchenAid

Här har vi samlat Vattenkokare från KitchenAid.
Hay - Sowden Vattenkokare 1,5 L Brun

Vattenkokare från Hay

Utforska allt inom Vattenkokare från Hay.

Se gärna också

Bodum - Melior Vattenkokare 0,8 L Matt Svart -40%

Bodums Melior Gooseneck Vattenkokare i matt svart är ett oumbärligt verktyg för kaffekonnässören och nyckeln till att skapa enastående kaffeupplevelser hemma. Den är speciellt utformad för precisionshällning och är den perfekta vattenkokaren för pour-over-kaffe.Melior-kokaren är utrustad med en elegant och smal svanhalspip som ger dig optimal kontroll över vattenstrålen. Detta säkerställer en jämn mättnad och en konsekvent långsam utvinning av bönorna, vilket framhäver den rika smaken och aromen i ditt favoritkaffe.Vår Gooseneck-vattenkokare har även ett ergonomiskt handtag av naturlig och hållbar kork, vilket gör den mycket bekväm att använda när du häller upp. Melior vattenkokare kombinerar elegant design med snabb och effektiv kokning, vilket gör den lika funktionell som den är estetiskt tilltalande. Detta är pour-over-kaffe i sin fulländning.Här är några av dess främsta funktioner och fördelar:- Vattenkokare med svanhalspip, perfekt för användning med en pressobryggare, med en kapacitet på 0,8 liter.- Elegant och ergonomisk design ger full kontroll över vattenstrålen för optimal kaffebryggning.- Tillverkad av stilrent och hållbart rostfritt stål.- Handtag och knopp i glidsäker, hållbar kork som skyddar händerna och är mycket bekvämt att använda.- Snygg bas med en enkel strömbrytare som stängs av automatiskt när vattnet når kokpunkten, vilket eliminerar oro för överkokning.- Trådlös design för maximal bekvämlighet.Så här använder du den:1. Ta bort vattenkokaren från basen och fyll den med önskad mängd vatten.2. Placera vattenkokaren på basen och aktivera strömbrytaren.3. Indikatorlampan lyser när vattnet kokar och släcks automatiskt när vattnet har nått kokpunkten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024