Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Gul

Beställ Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Gul inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Lyxiga och miljövänliga Crispy Aqua är små, stilistiskt vackra kristallglas för vatten, kaffe eller drinkar. Glasets storlek och form gör dukningen vacker och inbjudande både till vardags och fest.

Glasen tål maskindisk samt temperaturer från -25 grader upp till 180 grader. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade.

Se gärna också

Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack -43%

Set med 6 vattenglas i blandade färger med en volym på 34,5 cl från danska aida.

Dessa mångfunktionella glas från danska aida sätter både färg på vardagen och på den dryck som hälls upp i dem. Avnjut allt från vanligt vatten till en smaskig drink i dessa simpelt eleganta glas, med sin tunna stilrena design som samtidigt är robust nog för att låta glasen staplas på varandra när de ställs upp i köksskåpet. Ett allroundglas för alla tillfällen helt enkelt!

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Bitz

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Robert Welch

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter
Ljusnät  ljusdraperier

Ljusnät ljusdraperier från Konstsmide

Se alla produkter