Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Blå

Beställ Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Aqua Glas 23 cl 2-pack Blå inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Lyxiga och miljövänliga Crispy Aqua är små, stilistiskt vackra kristallglas för vatten, kaffe eller drinkar. Glasets storlek och form gör dukningen vacker och inbjudande både till vardags och fest.

Glasen tål maskindisk samt temperaturer från -25 grader upp till 180 grader. Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade.

Se gärna också

Modern House - Brixton Tumblerglas 30 cl 2-pack Klar -25%

Set med 2 tumblerglas i kristall med en volym på 30 cl vardera från norska Modern Houses Brixton-serie.

Avnjut allt från ett uppfriskande glas vatten till en riktigt god whisky på kvällskvisten med dessa eleganta tumblerglas från Modern House. Tumblerglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad design som gör att de med sin sofistikerade utformning passar in överallt – från vackert utplacerade på barvagnen till fint uppradade i köksskåpet. Tumblerglasen har en volym på 30 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Fiskars

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från WMF

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Väggfäste TV

Väggfäste TV från Deltaco

Se alla produkter