Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Soft pink

Beställ Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Soft pink på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Soft pink inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Soft Pink från Aida. Det är perfekt för både dagliga och speciella tillfällen och glaset är passar för att servera drycker som vin, öl, läsk eller juice.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Eva Solo - Vattenglas 21 cl

Vattenglas från Eva Solo

Här har vi samlat Vattenglas från Eva Solo.
Upp till 34% rabatt
Sagaform - Picknick Glas hög 20 cl 4-pack

Vattenglas från Sagaform

Här har vi samlat Vattenglas från Sagaform.
Upp till 32% rabatt
Iittala - Essence Allglas 55 cl 2-pack

Vattenglas från Iittala

Visa produkter inom Vattenglas från Iittala.
Upp till 32% rabatt
Zwiesel - Vervino Vattenglas 4-pack 40 cl Klar

Vattenglas från Zwiesel

Utforska allt inom Vattenglas från Zwiesel.
Upp till 29% rabatt
Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Taupe

Vattenglas från Nachtmann

Missa inga bra priser på Vattenglas från Nachtmann.
Upp till 50% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack

Vattenglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vattenglas från Kosta Boda.

Se gärna också

Magnor - Clifton Glas 40 cl Brun -25%

Clifton Glas 40 cl Brun från Magnor är ett trendigt och snyggt dricksglas, designad av den norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien finns i både mousserande isklar och i en gyllene variant. Den varma gyllene färgen stammar från ädelstenen topas som symboliserar skönhet och prakt.

Halvor Bakke har hämtat inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra stränderna vid Clifton. Från solstolen har han njutit av att titta på kritvita stränder, uppfriskande vågor från Söderhavet, lekfulla sälar som badar och svajande palmer i bakgrunden. Vågformerna, färgspelet, kontrasterna och jetsetatmosfären har blivit till den underbara serien Clifton. Serien passar lika bra utomhus på en solig dag som inomhus när det regnar, och färgerna kan kombineras och blandas. Med Clifton har Halvor Bakke lyckats skapa en känsla av glädje, sommar och vardagslyx.
Clifton består av en 1,5 liters kanna och dricksglas i två storlekar: 25 cl och 40 cl. Serien är munblåst och handgjord av professionellt stolta glasblåsare i ett läckert optiskt räffelmönster. Clifton är stram och glänsande och ger en sommarkänsla hela året runt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023