Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Sand

Jämför produkt Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Sand i kategorin Vattenglas här hos oss.

Produktinformation

Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Sand från Aida. Det är perfekt för både dagliga och speciella tillfällen och glaset är passar för att servera drycker som vin, öl, läsk eller juice.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Eva Solo - Vattenglas 21 cl

Vattenglas från Eva Solo

Här har vi samlat Vattenglas från Eva Solo.
Upp till 34% rabatt
Sagaform - Picknick Glas hög 20 cl 4-pack

Vattenglas från Sagaform

Här har vi samlat Vattenglas från Sagaform.
Upp till 32% rabatt
Iittala - Essence Allglas 55 cl 2-pack

Vattenglas från Iittala

Visa produkter inom Vattenglas från Iittala.
Upp till 32% rabatt
Zwiesel - Vervino Vattenglas 4-pack 40 cl Klar

Vattenglas från Zwiesel

Utforska allt inom Vattenglas från Zwiesel.
Upp till 29% rabatt
Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Taupe

Vattenglas från Nachtmann

Missa inga bra priser på Vattenglas från Nachtmann.
Upp till 50% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack

Vattenglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vattenglas från Kosta Boda.

Se gärna också

Riedel - Vinum Gourmetglas 2-pack -15%

Vinum Gourmetglas från tyska varumärket Riedel har en kort stam och generös kupa. Modellen passar utmärkt till allt ifrån vatten och mineralvatten till juice, läsk eller öl.

Glaset rymmer 37 cl och är perfekt för lugna hemmakvällar såväl som festliga tillställningar.

Riedels Vinum Gourmetglas levereras i ett smidigt 2-pack och har en höjd på 15,6 cm. Dem går utmärkt att diska i diskmaskinen och du kan polera med en poleringsduk från Riedel eller mikrofiberduk för maximal glans av glasen.

Företaget Riedel ingår i Riedelkoncernen som ägs och drivs av familjen Riedel. Man har producerat glas av olika slag i elva generationer och startade sin tillverkning 1756. Varje glas utvecklas tillsammans med en grupp specialister på respektive druva/område. De provar upp till 20 prototyper för att hitta det optimala glaset. Denna utvecklingsprocess är unik och tar 1-2 år per glastyp.

Känn dig även extra trygg då detta glas ingår i Cerveras Glasgaranti.

Vi på Cervera tycker att glas är till för att användas, därför erbjuder vi våra medlemmar 2 års garanti på alla glas på fot. Går ditt glas sönder får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. För att använda garantin besöker du någon av våra butiker, tar med ditt kvitto och foten till det trasiga glaset. Om du har beställt glaset via cervera.se gör du antingen enligt ovan eller kontaktar vår kundservice samt bifogar ditt ordernummer och bild på det trasiga glaset.

Är du inte redan medlem, så blir du det enkelt på vår hemsida eller genom att besöka någon av våra butiker.

*Gäller samtliga glas på fot. Det aktuella glaset måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023