Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Petrol blue

Beställ Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Petrol blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Petrol blue inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Søholm Sonja Vattenglas 30 cl 2-pack Petrol blue från Aida. Det är perfekt för både dagliga och speciella tillfällen och glaset är passar för att servera drycker som vin, öl, läsk eller juice.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Zwiesel - Prizma Vattenglas 37 cl 4-pack

Vattenglas från Zwiesel

Utforska allt inom Vattenglas från Zwiesel.
Upp till 42% rabatt
Riedel - Veritas Water 2-pack

Vattenglas från Riedel

Utforska allt inom Vattenglas från Riedel.
Upp till 50% rabatt
Orrefors - Pulse Tumbler 35 cl 4-pack

Vattenglas från Orrefors

Utforska allt inom Vattenglas från Orrefors.
Upp till 40% rabatt
Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Aqua

Vattenglas från Iittala

Se vad Iittala har inom Vattenglas.
Upp till 50% rabatt
Magnor - Tokyo Wine Vattenglas 48 cl Klar

Vattenglas från Magnor

Här har vi samlat Vattenglas från Magnor.
Upp till 40% rabatt
Lyngby Glas - Juvel Vattenglas 39 cl 6-pack Klar

Vattenglas från Lyngby Glas

Utforska allt inom Vattenglas från Lyngby Glas.

Se gärna också

Magnor - Clifton Glas 40 cl Brun -35%

Clifton Glas 40 cl Brun från Magnor är ett trendigt och snyggt dricksglas, designad av den norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien finns i både mousserande isklar och i en gyllene variant. Den varma gyllene färgen stammar från ädelstenen topas som symboliserar skönhet och prakt.

Halvor Bakke har hämtat inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra stränderna vid Clifton. Från solstolen har han njutit av att titta på kritvita stränder, uppfriskande vågor från Söderhavet, lekfulla sälar som badar och svajande palmer i bakgrunden. Vågformerna, färgspelet, kontrasterna och jetsetatmosfären har blivit till den underbara serien Clifton. Serien passar lika bra utomhus på en solig dag som inomhus när det regnar, och färgerna kan kombineras och blandas. Med Clifton har Halvor Bakke lyckats skapa en känsla av glädje, sommar och vardagslyx.
Clifton består av en 1,5 liters kanna och dricksglas i två storlekar: 25 cl och 40 cl. Serien är munblåst och handgjord av professionellt stolta glasblåsare i ett läckert optiskt räffelmönster. Clifton är stram och glänsande och ger en sommarkänsla hela året runt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023