Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Cafe Dricksglas 34,5 cl 4-pack Amber/Pink/Ljusblå/Grön

Beställ Aida - Cafe Dricksglas 34,5 cl 4-pack Amber/Pink/Ljusblå/Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Cafe Dricksglas 34,5 cl 4-pack Amber/Pink/Ljusblå/Grön inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Härliga glas i 4-pack från Aida, servera juice, smoothies till frukosten eller duka till middagen så väl vardags som fest.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Orrefors - Merlot Tumbler 24 cl

Vattenglas från Orrefors

Visa produkter inom Vattenglas från Orrefors.
Upp till 33% rabatt
Eva Solo - Eva Solo Dricksglas 25 cl 12-pack

Vattenglas från Eva Solo

Missa inga bra priser på Vattenglas från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 4-pack Klar

Vattenglas från Chef & Sommelier

Se vad Chef & Sommelier har inom Vattenglas.
Upp till 30% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Hot drink 24 cl 2-pack

Vattenglas från Rosendahl

Visa produkter inom Vattenglas från Rosendahl.
Upp till 45% rabatt
Kosta Boda - All About You Tumbler 57 cl 2-pack Love You

Vattenglas från Kosta Boda

Missa inga bra priser på Vattenglas från Kosta Boda.
Upp till 35% rabatt
Magnor - Alba Antique Vattenglas 30 cl Klar

Vattenglas från Magnor

Se produkter inom Vattenglas från Magnor.

Se gärna också

Magnor - Clifton Glas 25 cl Klar -24%

Clifton Glas 25 cl klar från Magnor är ett trendigt och snyggt dricksglas, designad av den norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien finns i både mousserande isklar och i en gyllene variant. Den varma gyllene färgen stammar från ädelstenen topas som symboliserar skönhet och prakt.

Halvor Bakke har hämtat inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra stränderna vid Clifton. Från solstolen har han njutit av att titta på kritvita stränder, uppfriskande vågor från Söderhavet, lekfulla sälar som badar och svajande palmer i bakgrunden. Vågformerna, färgspelet, kontrasterna och jetsetatmosfären har blivit till den underbara serien Clifton. Serien passar lika bra utomhus på en solig dag som inomhus när det regnar, och färgerna kan kombineras och blandas. Med Clifton har Halvor Bakke lyckats skapa en känsla av glädje, sommar och vardagslyx.
Clifton består av en 1,5 liters kanna och dricksglas i två storlekar: 25 cl och 40 cl. Serien är munblåst och handgjord av professionellt stolta glasblåsare i ett läckert optiskt räffelmönster. Clifton är stram och glänsande och ger en sommarkänsla hela året runt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023