Aarke - Aarke Nesting Glas - 4 olika storlekar

Jämför produkt Aarke - Aarke Nesting Glas - 4 olika storlekar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarke - Aarke Nesting Glas - 4 olika storlekar i kategorin Vattenglas här hos oss.

Produktinformation

Från Aarke kommer dessa Nesting Glas, lika snygga som praktiska. Glasen är gjorda av tunt kristallglas, med fina sidoväggar och en något tjockare, generöst rundad bas.

Sidoväggarna är så tunna som 1 mm.De har alla olika diametrar och höjder, samtidigt som de delar samma 29 cl volym, vilket skapar en lekfull sammanställning av individualitet. Den smarta produktdesignen gör också att glasen kan kapslas istället för att staplas, för att minimera lagringsutrymmet.

En uppgradering av något som har funnits i över 3500 år.Glasen är designade för att användas varje dag. Naturligtvis är de 100% diskmaskinssäkra. .

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Eva Solo - Vattenglas 21 cl

Vattenglas från Eva Solo

Här har vi samlat Vattenglas från Eva Solo.
Upp till 34% rabatt
Sagaform - Picknick Glas hög 20 cl 4-pack

Vattenglas från Sagaform

Här har vi samlat Vattenglas från Sagaform.
Upp till 32% rabatt
Iittala - Essence Allglas 55 cl 2-pack

Vattenglas från Iittala

Visa produkter inom Vattenglas från Iittala.
Upp till 32% rabatt
Zwiesel - Vervino Vattenglas 4-pack 40 cl Klar

Vattenglas från Zwiesel

Utforska allt inom Vattenglas från Zwiesel.
Upp till 29% rabatt
Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Taupe

Vattenglas från Nachtmann

Missa inga bra priser på Vattenglas från Nachtmann.
Upp till 50% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack

Vattenglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vattenglas från Kosta Boda.

Se gärna också

Magnor - Alba Antique Vattenglas 30 cl Klar -29%

Vackert vattenglas från norska Magnor och serien Alba Antique, designat av skickliga formgivaren Teresa Bergerud.

Teresa berättar om glasserien:
Jag ville göra vackra, klassiska, generösa och bra glas till ett vackert bord, till vardag och fest. Linjerna på klockan och skaftet är mjuka och välformade. Det här är glaset för dem som sysslar med estetik och tycker om att omge sig med skönhet.

Slipmönstret på Alba Antique är ett gammalt mönster jag hittade i Magnors arkiv och som har använts på glas från bland annat Magnor tidigare. Det var kul att få fram det igen.

En stjärna finns under foten vilket gör glaset ännu vackrare. Både när de står på bordet och när de lyfts upp.

Namnet Alba är främst valt efter en av huvudpersonerna i Isabelle Allendes bok Andarnas hus och är ett av de vackraste namnen jag känner till. Namnet betyder vit, men kan också betyda gryning. Alba är också en stad i Italien känd för sin vinproduktion. Så ett vackert namn på ett vackert glas.


Hos Cervera finns även systern till Alba Antique; Alba fina line - för den som föredrar lite stramare linje. Även fast systrarna är olika till stil och utseende är de mycket fina att ställa fram tillsammans.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023