Sidan innehåller annonslänkar
GROWAGAIN

GrowAgain

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ GrowAgain på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GrowAgain inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

GrowAgain kosttillskott ger näring till ditt hår inifrån. Minskar risken för håravfall stärker hår och hårbotten för ett naturligt starkare hår.

Oavsett orsak till ett tunnare hår så är GrowAgain en förebyggande och reparerande lösning för både män och kvinnor. Kosttillskottet innehåller AnaGain&trade ett ekologiskt ärtskottsextrakt med dokumenterad klinisk effekt som bidrar till att stimulera hårets normala tillväxt och minska risken för håravfall.

Bambuextraktet som är rik på kisel gör håret starkare. Biotin och zink bidrar till normalt hår, hud och naglar.

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.