Foodsaver - Vakuumförpackare VS2190X

Jämför produkt Foodsaver - Vakuumförpackare VS2190X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Foodsaver - Vakuumförpackare VS2190X i kategorin Vakuumförpackare här hos oss.

Produktinformation

En smidig och kompakt vakuumpackare från FoodSaver för att förvara, bevara, marinera och laga sous-vide. Den nya Compact-modellen har plats för förvaring av vakuumrulle, både 20 och 28 cm, samt en integrerad kniv för att lätt beskära rullarna.

Med vakuumförsegling håller sig mat fräsch upp till fem gånger längre i frysen och två gånger i kylen, på så sätt bidrar du till att minska matsvinnet. Med de två inställningarna fuktig eller torr får du en lufttät försegling oavsett vilken typ av mat du vill förvara.

Komplettera din vakuumförpackare med matlådor för förvaring eller marinering och påsar för sous-vide och effektiv förvaring i frysen. - Förvaring av vakuumrullar - Kompatibel med både 20cm och 28cm - Användarinställning både för fuktig och torr mat - Integrerad kniv - Droppbricka för att samla upp överflödig vätska som tål maskindisk - 2 års garanti .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Vintage

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rosendahl

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARIA ÅKERBERG

Se alla produkter