Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Vit

Beställ Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Vit inom kategorin Ugnsformar.

Produktinformation

Tålig ugnsfast form tillverkad av extra starkt porslin, som tål både höga och låga temperaturer. Gratängformen finns i olika storlekar och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda.

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 29x21,5 cm Svart

Ugnsformar från Modern House

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Modern House.
Upp till 48% rabatt
Iittala - Tools Ugnsform 36x24 cm

Ugnsformar från Iittala

Här har vi samlat Ugnsformar från Iittala.
Upp till 30% rabatt
PotteryJo - Daria Ugnsform 35 cm Cotton white

Ugnsformar från PotteryJo

Utforska allt inom Ugnsformar från PotteryJo.
Pluto - Mumin Ugnsform 17cm Vit

Ugnsformar från Pluto

Här har vi samlat Ugnsformar från Pluto.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Ungsform 24x17 cm

Ugnsformar från Eva Solo

Se produkter inom Ugnsformar från Eva Solo.
Upp till 20% rabatt
Scanpan - TechnIQ Roaster 28x28 cm

Ugnsformar från Scanpan

Här har vi samlat Ugnsformar från Scanpan.

Se gärna också

PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Cotton white

Vacker ugnsform från PotteryJo. Vacker att ställa fram på bordet där den förgyller med sin unika charm. Formen är avlång och mäter 26 cm på längden vilket gör den lagom till ett par personer eller till att servera en sidorätt.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023