Anders Petter - Grimstorp Ungsform Keramisk 29x21 cm

Beställ Anders Petter - Grimstorp Ungsform Keramisk 29x21 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Grimstorp Ungsform Keramisk 29x21 cm inom kategorin Ugnsformar.

Produktinformation

Ugnsform på 29x21 cm i keramiskt belagt kolstål från Anders Petters Grimstorp-serie.Laga allt från gratänger till ugnsbakad potatis med denna ugnsform! Här har enkelhet och funktionalitet kombinerats för att skapa en ugnsform i världsklass för tillagning av all sorts mat i ugn du kan tänka dig – på lättaste sätt Formens keramiska beläggning ger den en naturlig non stick-förmåga som både gör att maten lätt lossnar efter tillagning och att den sedan är extremt enkel att rengöra.Grimstorpserien är Anders Petters ess i rockärmen när det kommer till bakning.

De olika formarna och köksverktygen i kollektionen har designats med både form och funktionalitet i åtanke och resultatet har blivit en serie produkter som gör det så mycket enklare att uppnå ett perfekt resultat, vare sig dagens uppgift är att baka bröd till frukosten eller en god kaka till eftermiddagsfikat. Vad det än blir så är Grimstorp helt enkelt ett stabilt alternativ för dig som vill ge dina bakverk det där lilla extra. .

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Sabor - Ultimate Eldfast form 22x13,5 cm Mörk grå

Ugnsformar från Sabor

Visa produkter inom Ugnsformar från Sabor.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Grimstorp Ungsform Keramisk 29x21 cm

Ugnsformar från Anders Petter

Utforska allt inom Ugnsformar från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Pluto - Mumin Ugnsform 17cm Vit

Ugnsformar från Pluto

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Pluto.
Upp till 30% rabatt
Pillivuyt - Ramekin låg 9 cm 15 cl

Ugnsformar från Pillivuyt

Här har vi samlat Ugnsformar från Pillivuyt.
Upp till 25% rabatt
Staub - Ugnsform 27x20 cm Vit

Ugnsformar från Staub

Visa produkter inom Ugnsformar från Staub.
Upp till 30% rabatt
Pyrex - Bake & Enjoy Ugnsform rund 27 cm

Ugnsformar från Pyrex

Utforska allt inom Ugnsformar från Pyrex.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023