Sidan innehåller annonslänkar

Foot Warmers L

Jämför produkt Foot Warmers L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Foot Warmers L i kategorin Träningstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Foot warmers är självhäftande och fästs på utsidan av strumpan under foten. Fotvärmarna aktiveras så fort förpackningen bryts och värmarna kommer i kontakt med syre.

Når sin fulla effekt efter ca 15 min och håller en temperatur på omkring 40 °C i upp till 8 timmar. Fotvärmare är mycket populärt för att hålla värmen på skidresan, i fjällen eller under jaktsäsongen.

Foot Warmers är en engångsprodukt. Användning Öppna förpackningen och fäst sulan på utsidan av strumpan under foten.

Värmen aktiveras i samband med att förpackningen öppnas och värmarna kommer i kontakt med syre. Material Järn, aktivt kol, vermikulit, salt, polymer, vatten.

Förvaring Förvaras torrt och svalt. Engångsbruk, kasseras i hushållssoporna efter användning. .

Se gärna också

Foot Warmers S -14%

Foot warmers är självhäftande och fästs på utsidan av strumpan under foten. Fotvärmarna aktiveras så fort förpackningen bryts och värmarna kommer i kontakt med syre. Når sin fulla effekt efter ca 15 min och håller en temperatur på omkring 40 °C i upp till 8 timmar. Fotvärmare är mycket populärt för att hålla värmen på skidresan, i fjällen eller under jaktsäsongen. Foot Warmers är en engångsprodukt. Användning: Öppna förpackningen och fäst sulan på utsidan av strumpan under foten. Värmen aktiveras i samband med att förpackningen öppnas och värmarna kommer i kontakt med syre. Material: Järn, aktivt kol, vermikulit, salt, polymer, vatten. Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Engångsbruk, kasseras i hushållssoporna efter användning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Plafonder

Plafonder från By Rydéns

Se alla produkter
Juicemaskiner

Juicemaskiner från Smeg

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Gefle

Se alla produkter