Sidan innehåller annonslänkar

Amino Tabletter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Better You Amino Tabletter med 8 olika essentiella aminosyror. Lämplig produkt för dig som styrketränar.

Aminotabletter har grenade aminosyror som bygger upp protein vilket är byggstenen i musklerna. De innehåller hela åtta essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera själv och som vi måste få i oss via kosten.

Det pågår ständigt uppbyggande och nedbrytande processer i kroppen och under hård träning kan ett intag av aminosyror vara positivt för att öka muskeltillväxten. Det är lämpligt för dig som tränar t.ex.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Träning från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Elektrolytpulver Mango Apelsin

Träning från PURENESS

Här har vi samlat Träning från PURENESS.
Upp till 29% rabatt
Shaker Svart

Träning från BETTER YOU

Utforska allt inom Träning från BETTER YOU.
Mabs Hälinlägg

Träning från MABS

Visa produkter inom Träning från MABS.
Handträningsboll

Träning från JOBOUT

Missa inga bra priser på Träning från JOBOUT.
L-Tyrosin 500 mg

Träning från SOLARAY

Visa produkter inom Träning från SOLARAY.
Ärtprotein EKO

Träning från SUPERFRUIT

Utforska allt inom Träning från SUPERFRUIT.

Se gärna också

Elektrolytpulver Citron -20%

Under sommaren brukar det bli varmare även i Sverige. Ett varmare klimat leder naturligt till att vi svettas mer. Adderar vi träning eller annan fysisk aktivitet tillsammans med ett varmare klimat är det stor risk att vi förlorar mer vätska. Att svettas är helt normalt, det är hjärnans sätt att reglera kroppens temperatur. Svett innehåller däremot elektrolyter som följer med ditt svett ut ur kroppen. Elektrolyter har många viktiga funktioner i kroppen och bidrar bland annat till en normal muskelfunktion samt upprätthållande av vätskebalansen. Elektrolyter finns i vårt svett, urin och blod. Namnet elektrolyter kommer ifrån att de har en elektrisk laddning i kroppen. Vi förlorar elektrolyterna när vi exempelvis svettas eller går på toaletten. I denna produkt har vi tillsatt kokosvattenpulver för att kroppen på bästa sätt ska kunna ta upp elektrolyterna. En obalans i elektrolyterna kan därför uppstå vid för mycket eller för lite träning, sjukdom eller magproblem som tex diarre och kräkningar. Livsmedel som naturligt har en bra balans av elektrolyter vid förlust av vätska är kokosnötsvatten och vattenmelon. Grönsaker som broccoli och avokado är också rika på elektrolyter. De viktigaste elektrolyterna är kalcium, kalium, magnesium och natrium. Kalcium behövs bland annat för muskelkontraktionen, kalium bidrar till muskelfunktionen och ett normalt blodtryck, magnesium har över 300 funktioner i kroppen och bidrar bland annat till att minska trötthet, nervsystemets normala funktion samt muskelfunktionen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024