Fiskars - White Planteringsspade Bred Vit

Jämför produkt Fiskars - White Planteringsspade Bred Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - White Planteringsspade Bred Vit i kategorin Trädgårdstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Fiskars White Planteringsspade är perfekt när du ska plantera eller flytta växter i exempelvis rabatter och växthus. Konstruktionen av FiberComp gör spaden lätt men robust samtidigt som den tål alla typer av väder och inte rostar.

Den kan lyfta upp till 35 kg och bladet kan vässas för att vara effektivt i trädgården i många år. När du inte använder den har handtaget en upphängningsögla för praktisk förvaring. .

Se gärna också

Rosendahl - Ro Birds Talgbollshållare -26%

Talgbollshållaren ur serien Birds från Rosendahl öppnar upp för fågelsång och djurliv ute i din trädgård, på den gemensamma gården eller på din balkong. Talgbollshållarens neutrala färg sticker inte ut, snarare smälter den in i miljön och naturen utomhus.

Fyll enkelt hållaren med en talgboll genom att lätt dra i snöret för utvidgning och när snöret släpps fungerar det även som ett lås och håller bollen på plats. En perfekt utomhus-accessoar som ger dig chans att få ta del av flera olika arter småfåglar samtidigt som du hjälper de att hitta föda under kallare månader.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark av återvunnen plast som samlats in från danska hushåll.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Switchar

Switchar från D-Link

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Cult Design

Se alla produkter
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter