Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 8 Svart

Beställ Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 8 Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 8 Svart inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Produktinformation

Med trädgårdshandskarna från Fiskars kombinerar du komfort med hög kvalitet. I storlek 8, med de karaktäristiska Fiskars färgerna svart med orangea detaljer och resår runt handleden för extra passform.

Handskarna har ett extra tåligt skyddslager i handflatan som gör att handskarna passar alldeles utmärkt för allt från ogräsrensning till vedhantering. Handskarna har även extra skydd för tumme och pekfinger som behövs vid rensning av nässlor, tistlar och andra växter med taggar.

Se gärna också

Fiskars - Solid Snip Sekatör SP15 Orange -26%

Solid Snip Sekatör är den lilla sekatören med mer kraft än en traditionell sekatör i ett mindre format. Beläggningen på det härdade bladet gör sekatören robust och enkel att använda vilket är perfekt för exempelvis klippning, beskärning samt bortplockning av gamla blad och blommor. SoftGrip-handtag ger förbättrad komfort och kontroll under arbetet. Solid Snip Sekatör inkluderar även en stjälkskalare för användning på stjälkar i olika storlekar, en inbyggd vajeravbitare och lås som hjälper att skydda bladen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Kosta Boda

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter
Radio

Radio från Tivoli Audio

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Demeyere

Se alla produkter