Fiskars - Solid Planteringsspade Smal Svart

Jämför produkt Fiskars - Solid Planteringsspade Smal Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Solid Planteringsspade Smal Svart i kategorin Trädgårdstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Den smalare modellen av Fiskars Solid Planteringsspade är ett behändigt trädgårdsredskap för arbete i trädgårdsland, blomlådor eller krukor. Planteringsspaden förenklar arbetet med att pyssla om dina plantor och växter utan att riskera att skada känsliga rötter. Det breda bladet kan vässas vid behov.

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Champangekylare 7,5 l Rostfri -25%

En fantastisk vin- och champagnekylare från Georg Jensens kollektion Sky i rostfritt stål som håller vinet eller champagnen kylt. Champagnekylaren har en underbar minimalistisk design med mjuka, enhetliga former och en blankpolerad yta som glänser vackert. Den är stor nog att rymma två flaskor vin eller en flaska champagne och blir en vacker detalj till alla dukningar och bord. Det medföljer en vit servett för en elegant servering och som fångar upp eventuella droppar.

En fantastisk kylare formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sin formgivning skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Vinkylaren är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål och rymmer 7.5 liter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servisset

Servisset från Rörstrand

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Chamois

Se alla produkter
Radio

Radio från Tivoli Audio

Se alla produkter
Steamers  ångstationer

Steamers ångstationer från Tefal

Se alla produkter