Fiskars - Solid Fröspade Svart

Beställ Fiskars - Solid Fröspade Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Solid Fröspade Svart inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Produktinformation

Solid Fröspade från Fiskars har en praktisk måttangivelse på bladet för att enkelt kunna mäta planteringsdjupet så att du får exakt rätt djup på det du planterar eller sår. Spaden är tillverkad i lätt FiberComp och har en inbyggd, lös frösticka med spår för exakt fröspridning vilket gör den smala fröspaden optimal för plantering både så och plantera med. .

Se gärna också

Fiskars - Solid Snip Sekatör SP15 Orange -26%

Solid Snip Sekatör är den lilla sekatören med mer kraft än en traditionell sekatör i ett mindre format. Beläggningen på det härdade bladet gör sekatören robust och enkel att använda vilket är perfekt för exempelvis klippning, beskärning samt bortplockning av gamla blad och blommor. SoftGrip-handtag ger förbättrad komfort och kontroll under arbetet. Solid Snip Sekatör inkluderar även en stjälkskalare för användning på stjälkar i olika storlekar, en inbyggd vajeravbitare och lås som hjälper att skydda bladen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kosta Boda

Se alla produkter