Gefu - BBQ Hamburgerform Rostfri

Jämför produkt Gefu - BBQ Hamburgerform Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - BBQ Hamburgerform Rostfri i kategorin Tillbehör till grillar här hos oss.

Produktinformation

Form för att skapa den perfekta hamburgaren, perfekt för grillmästaren! Formen blir också en snygg detalj att servera hamburgaren i.I Gefus grillserie finns alla redskap du behöver till grillningen, samtliga med en tidlös design och tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål Tål diskmaskin.

Se gärna också

Muurikka - Gasregulator 30m Bar SE -25%

Gasregulator 30m Bar från Muurikka är en säker regulator som används till gasolgrillar och annan hushållsgasutrustning. Den är enkel och säker att använda då ingen gas tränger ut ur cylindern även om slangen inte är ansluten till regulatorn eller om enheten inte är inkopplad. Säkerhetsventilen är kompatibel med finska standard gascylindrar.

Setet innehåller en slang på 1,2 meter med en regulator på 30m bar samt tillhörande slangklämmor.

Säkerhetsinstruktioner:
Innan du kopplar regulatorn till gascylindern, läs noggrant igenom säkerhetsinstruktionerna. Regulatorn kan användas tillsammans med propan, butan eller en blandning av dessa gaser. Byt ut regulatorn 10 år efter produktionsdatum för att säkerställa en säker användning. Innan du använder regulatorn utomhus, se till att den är placerad skyddat så att den inte riskerar att bli blöt.

- Säkerställ att ventilen är i bra skick och flytta inte på gascylindern när den används.
- Var noga med att notera lokala standarder och föreskrifter innan användning.
- Byt ej flaskor innehållandes flytande gas i närheten av lågor och öppen eld.
- Flaskor med flytande gas får endast användas och placeras i ståendes.
- Säkerställ att de monterade slangarna är i bra skick och inte mer än 3 år gamla.
- Här finns svensk bruksanvisning

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från FOAMIE

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från CO GERD

Se alla produkter