LUND LONDON - Skittle Travel Mug 24cl Mint & Pink

Jämför produkt LUND LONDON - Skittle Travel Mug 24cl Mint & Pink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten LUND LONDON - Skittle Travel Mug 24cl Mint & Pink i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Produktinformation

Termosmugg från Lund London passar perfekt på utflykten eller bilresan då flaskan fungerar utmärkt för både kalla och varma drycker. Muggen håller sig kall 12 timmar och varm 6 timmar, öppnas enkelt med tryckknappsöppning.

Fri från BPA, PVC och Ftalater. Muggen rymmer 24 cl och är gjord i rostfritt stål. .

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Termosmugg med tefilter 35 cl

Ta med ditt favoritte i bilen på väg till arbetet, på tågresan eller på promenad i skogen. Termosmuggen är utformad så att du kan brygga varmt te direkt i muggen. Den har ett inbyggt tefilter i locket, så att du kan njuta av en kopp nybryggt te på vägen när det passar dig. Teet håller sig varmt i flera timmar tack vare att termosmuggen har dubbla väggar med vakuum.

To go-muggen har även en bärrem och är 100% tät, vilket gör den enkel att ta med. Du behöver inte oroa dig för att den ska läcka i väskan. Locket är utformat med en praktisk klickfunktion, som gör det lätt att använda muggen med en hand.

Så här gör du
Ta ur filtret ur muggen och fyll det med teblad. Häll sedan kokande vatten upp till den böjda kanten och sätt tillbaka filtret i muggen igen. Sätt på locket. Om du vill att teet ska dra längre kan du vända muggen upp och ned, så kommer bladen i kontakt med vattnet igen.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosmuggar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Vintage

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
TV-apparater

TV-apparater från TCL

Se alla produkter