Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Plissé Termoskanna 1 L Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Termoskanna Plissé från Alessi designad av Michele De Lucchi. Termoskannan utsida är tillverkad i termoplast och insidan är gjord av härdat glas.

Varm dryck hålls varm i upp till 12 timmar och kall dryck i 24 timmar. Det italienska kvalitetsmärket Alessi grundades 1921 och är idag en ledande aktör inom inredning och funktionella designobjekt för kök och hem. .

Termoskannor från andra varumärken

Upp till 7% rabatt
Stelton - Danish Modern Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L Grå

Termoskannor från Stelton

Visa produkter inom Termoskannor från Stelton.
Alfi - Skyline Termoskanna  1 L Grå satin

Termoskannor från Alfi

Se produkter inom Termoskannor från Alfi.
WMF - Impulse Termoskanna Kaffe 1 L Koppar

Termoskannor från WMF

Se vad WMF har inom Termoskannor.

Se gärna också

Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Mörkgrå

EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön.

EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024