Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Plissé Termoskanna 1 L Svart

Beställ Alessi - Plissé Termoskanna 1 L Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - Plissé Termoskanna 1 L Svart inom kategorin Termoskannor.

Produktinformation

Termoskanna Plissé från Alessi designad av Michele De Lucchi. Termoskannan utsida är tillverkad i termoplast och insidan är gjord av härdat glas.

Varm dryck hålls varm i upp till 12 timmar och kall dryck i 24 timmar. Det italienska kvalitetsmärket Alessi grundades 1921 och är idag en ledande aktör inom inredning och funktionella designobjekt för kök och hem. .

Termoskannor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Eva Solo - Termoskanna 1 L Violet Blue

Termoskannor från Eva Solo

Visa produkter inom Termoskannor från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Milano Termos 1 L Vit

Termoskannor från Table Top Stories

Missa inga bra priser på Termoskannor från Table Top Stories.
Upp till 50% rabatt
Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Warm Maroon

Termoskannor från Stelton

Utforska allt inom Termoskannor från Stelton.
Upp till 25% rabatt
Rig-Tig - Glasinsats till Hottie Termoskanna 1 L

Termoskannor från Rig-Tig

Se produkter inom Termoskannor från Rig-Tig.
Upp till 30% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Dimgrå

Termoskannor från Rosendahl

Se vad Rosendahl har inom Termoskannor.
Upp till 34% rabatt
WMF - Impulse Termoskanna Kaffe 1 L Koppar

Termoskannor från WMF

Se vad WMF har inom Termoskannor.

Se gärna också

Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Rost

EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön.

EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023