Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt lila

Jämför produkt Aida - Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt lila i kategorin Termosflaskor här hos oss.

Produktinformation

Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt lila från Aida passar till både varm och kall dryck. Den behändiga storleken gör att den lätt får plats i väskan och med praktisk skruvkork är flaskan enkel att öppna.

Finns i fler färger.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Termosflaskor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Design Letters - To Go Termoflaska Special Edition Grågrön

Termosflaskor från Design Letters

Missa inga bra priser på Termosflaskor från Design Letters.
Upp till 50% rabatt
Primus - Pippi Vakuumflaska 0,35 L Röd

Termosflaskor från Primus

Se vad Primus har inom Termosflaskor.
Upp till 50% rabatt
Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Blå/Guld

Termosflaskor från Les Artistes

Här har vi samlat Termosflaskor från Les Artistes.
Upp till 40% rabatt
Aida - Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt lila

Termosflaskor från Aida

Utforska allt inom Termosflaskor från Aida.
Upp till 34% rabatt
Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Svart

Termosflaskor från Stelton

Missa inga bra priser på Termosflaskor från Stelton.
Upp till 34% rabatt
Eva Solo - 24/12 To Go Termosflaska Rostfri

Termosflaskor från Eva Solo

Utforska allt inom Termosflaskor från Eva Solo.

Se gärna också

Martinex - ABC Vattenflaska 45 cl -25%

Vattenflaska i glas med ett ytterhölje i silikon, ett alfabetsinspirerat Muminmotiv och en volym på 45 cl från finska Martinex.

Håll törsten borta på ett både hållbart och lärorikt sätt med denna återanvändbara vattenflaska i glas från Martinex. Vattenflaskan är tillverkad i tåligt borosilikatglas och har en skruvkork i rostfritt stål med en bärrem som gör det enkelt att få med sig flaskan vart man än är på väg – det är bara att till exempel sätta fast den i ryggsäcken! Vattenflaskans yttersida har ett hölje i silikon som extra skydd, och ytterhöljet har prytts med en Mumininspirerad design föreställandes alfabetets alla bokstäver och alla ditt barns favoritkaraktärer från Mumindalen. Finns det något bättre sätt att lära sig alfabetet på? Vattenflaskan har en volym på 45 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023