Zwilling - Zwilling Thermo Termosmugg 45 cl Silver/Vit

-1%

Beställ Zwilling - Zwilling Thermo Termosmugg 45 cl Silver/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Zwilling Thermo Termosmugg 45 cl Silver/Vit inom kategorin Termosar.

Produktinformation

Dags för en miljövänlig takeaway! Från Zwilling kommer denna utmärkta termosmugg, som är perfekt när du vill ha med en kopp kaffe eller te med till jobbet, på promenaden eller på en utflykt Eller ta med den till ditt favoritkafé och få den påfylld med en cappucino eller latte.

Den finns i flera färger, håller värmen i upp till 7 timmar, och om man om sommaren vill ha en iskaffe eller iste (eller läskande kall lemonad!) så hålls dryckerna kylda i upp till 12 timmar Den går att diska i diskmaskin, och locket går att ta isär för att rengöras ordentligt.

Thermo termosmugg är tillverkad i hållbart rostfritt stål och kommer med en säkerhetsfunktion som gör att den inte läcker, så den går att ha liggandes i väskan. Den har en snygg och minimalistisk design och är alltså både funktionell och estetisk.

Perfekt både på landet och i stan. - Kapacitet 45 cl - Dubbla väggar 18/10 rostfritt stål - BRA fri - Varma drycker upp till 7 timmar - Kalla drycker upp till 12 timmar .

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.