Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Sarek Mattermos 0,75 L

Beställ GastroMax - Sarek Mattermos 0,75 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Sarek Mattermos 0,75 L inom kategorin Termosar.

Produktinformation

Sarek ståltermos med utmärkt värmehållningsförmåga från Gastromax. Rymmer 0,75 liter och tillverkad i 18/8 rostfritt okrossbart stål.

Två svarta gummiringar som skyddar ståltermosen från slag och stötar. Har en stor öppning, perfekt för varm soppa eller mat. .

Se gärna också

Design Letters - To Go Thermo Lunchbox 0,53 L Food Svart

Thermo Lunchbox från Design Letters är en stilren mattermos i rostfritt stål - perfekt för att hålla maten varm eller kall när du är på språng.

Med Design Letters rena stil har mattarmosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937.

Lunchbox håller maten varm i upp till 6 timmar och kall i upp till 12 timmar. En återanvändningsbar gaffel i tålig Tritan medföljer. Termosen finns i två olika praktiska storlekar och man med fördel kombineras med andra delar ur Design Letters snygga utbud för ett enhetligt intryck.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Rosendahl

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Elvita

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Cult Design

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från PR Home

Se alla produkter