Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Cha Tekanna 0,9 L Silver

Beställ Alessi - Cha Tekanna 0,9 L Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - Cha Tekanna 0,9 L Silver inom kategorin Tekannor.

Produktinformation

Tekanna från Alessi serien Cha har formgivits av Naoto Fukasawa, en designer med ett minimalistiskt formspråk. Produkten kan användas som kittel och tekanna, och har ett stort elegant filter för löste.

Den ultimata gåvan för te-älskaren. För en komplett servering finns även en gräddkanna samt sockerskål.

Kitteln har en magnetisk botten och passar på induktionshäll. Det italienska kvalitetsmärket Alessi grundades 1921 och är idag en ledande aktör inom inredning och funktionella designobjekt för kök och hem. .

Tekannor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Broste Copenhagen - Grød Tekanna 1,3 L

Tekannor från Broste Copenhagen

Här har vi samlat Tekannor från Broste Copenhagen.
Upp till 29% rabatt
Marimekko - Oiva Tekanna 70 cl Vit

Tekannor från Marimekko

Missa inga bra priser på Tekannor från Marimekko.
Upp till 42% rabatt
Degrenne - Salam Tekanna 1 L Helsvart

Tekannor från Degrenne

Se produkter inom Tekannor från Degrenne.
Upp till 17% rabatt
Iittala - Raami Tekanna 1,1 L

Tekannor från Iittala

Missa inga bra priser på Tekannor från Iittala.
Upp till 35% rabatt
Spode - Blue Italian Tekanna 1,1 L

Tekannor från Spode

Utforska allt inom Tekannor från Spode.
Upp till 30% rabatt
Alessi - Alessi Tea Rex Vattenkokare Rostfri/Svart

Tekannor från Alessi

Visa produkter inom Tekannor från Alessi.

Se gärna också

Bitz - Tekanna 1,2 L Grön

Härligt rustik tekanna från Bitz i stengods med väl valda detaljer som handtag i ek fästa med nitar i mässing. Glaserad med reaktiv glasyr som ger naturliga färgskiftningar och som framhävs på ett mycket vackert sätt mot kannans mjuka rundade former. Med tekanna från Bitz skapas en mysig stämningen varje gång det bjuds på te.

Tekannan diskas för hand. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis och mixa och matcha för ett personligt uttryck.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023