Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Tefilter Savoro

Beställ Gefu - Tefilter Savoro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Tefilter Savoro inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

Bidra till en mer hållbar miljö och införskaffa dig ett evighetsfilter. Sätt ner filtret i din tekanna eller din kopp och häll först på ditt lösvikts te och tillsätt sedan hett vatten, låt drycken dra i några minuter och ta sedan ut filtret.Tål maskindisk. .

Se gärna också

Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Svart -25%

Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.

PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Timers

Timers från BENGT EK

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Stavmixer

Stavmixer från Smeg

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Chamois

Se alla produkter