Gefu - Moreno Kaffemått Svart

Jämför produkt Gefu - Moreno Kaffemått Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Moreno Kaffemått Svart i kategorin Te- och kaffetillbehör här hos oss.

Produktinformation

Med Mereno kaffemått mäter du upp ditt kaffe med perfektion. Den har en praktisk måttjustering för att mäta kaffepulvret exakt, välj mellan 5, 7 eller 9 gram. .

Se gärna också

Bialetti - Moka express Dolce & Gabbana 6 koppar Röd -25%

Moka express i exklusiv Dolce&Gabbana-utgåva från Bialetti - den perfekta espressokokaren.
Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen och fyll sen på kaffebehållaren med finmalet kaffe upp till kanten. Passar för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Fungerar på induktionshäll med Bialetti induktionsplatta.

Moka Express skapades 1933, skapad av Alfonso Bialetti, och har alltid varit en obestridd ikon för italiensk stil. Passion och en original stil kännetecknar Bialetti kaffebryggare.
Bialetti har producerat espressokokare sedan 1950-talet och har sålt över 200 miljoner världen över. I Italien är Bialetti synonymt med espresso och finns i cirka 90% av alla italienska hem. Kvaliteten säkerställs genom noggrann testning och skanning av kannorna. Dessutom testas säkerhetsventilen två gånger för att vara på den säkra sidan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Vintage

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Gustavsberg

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Serax

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter