Gefu - Conscio Kapslar återanvändbar 2-pack

Beställ Gefu - Conscio Kapslar återanvändbar 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Conscio Kapslar återanvändbar 2-pack inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

Två stycken Conscio-kapslar från tyska Gefu att användas många gånger om. Bra att ha några extra att komplettera med till Conscios kapsel-set.

Snygga i rostfritt stål, bara att fylla med ditt favoritkaffe. Obs! Förseglingsskydden säljs separat.

Se gärna också

Cult Design - Orient Kaffemakare 1,3 L Asfalt -25%

Med denna kanna kan du njuta av extra gott kaffe med mer framträdande aromer. Bryggaren använder sig av en ”soft brew” teknik som är en vänligare process där kaffet får en behaglig smak och mindre bitterhet. Dessutom har det aldrig varit enklare att göra kaffet: häll i kaffet i bryggaren, följt av varmt vatten, rör om och låt sedan dra några minuter. Fungerar lika bra för traditionellt varmt bryggkaffe som ”cold brew.”

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ugnsformar

Ugnsformar från Le Creuset

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Portabla lampor

Portabla lampor från Star Trading

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från La Pavoni

Se alla produkter