Gefu - Conscio Förseglning till kapslar 80-pack

Jämför produkt Gefu - Conscio Förseglning till kapslar 80-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Conscio Förseglning till kapslar 80-pack i kategorin Te- och kaffetillbehör här hos oss.

Produktinformation

Förseglingsskydd till kapslar i 80-pack. Du sätter dessa på kapseln efter att du fyllt på med kaffepulver.

Se gärna också

Bialetti - Moka express Dolce & Gabbana 6 koppar Röd -25%

Moka express i exklusiv Dolce&Gabbana-utgåva från Bialetti - den perfekta espressokokaren.
Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen och fyll sen på kaffebehållaren med finmalet kaffe upp till kanten. Passar för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Fungerar på induktionshäll med Bialetti induktionsplatta.

Moka Express skapades 1933, skapad av Alfonso Bialetti, och har alltid varit en obestridd ikon för italiensk stil. Passion och en original stil kännetecknar Bialetti kaffebryggare.
Bialetti har producerat espressokokare sedan 1950-talet och har sålt över 200 miljoner världen över. I Italien är Bialetti synonymt med espresso och finns i cirka 90% av alla italienska hem. Kvaliteten säkerställs genom noggrann testning och skanning av kannorna. Dessutom testas säkerhetsventilen två gånger för att vara på den säkra sidan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Kosta Boda

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter
Radio

Radio från Philips

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Iittala

Se alla produkter