Gefu - Arabica Kaffefilter återanvändbar

Beställ Gefu - Arabica Kaffefilter återanvändbar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Arabica Kaffefilter återanvändbar inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

Nu behöver det inte bli panik längre därhemma när du glömt köpa hem kaffefilter. Detta återanvändbara kaffefiltret Arabia från tyska Gefu använder du om och om igen, i slutändan ett billigare alternativ, och du har det alltid hemma.

Se gärna också

Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Koppar/Svart -40%

Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.

PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Wüsthof

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Bungalow

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Kosta Boda

Se alla produkter