Gefle - Tekanna Blå Vinranka

Beställ Gefle - Tekanna Blå Vinranka på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - Tekanna Blå Vinranka inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

Tekanna ur serien Blå Vinranka, formgiven av Arthur Percy vid Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Svart -25%

Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.

PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Sthål

Se alla produkter
Vakuumförpackare

Vakuumförpackare från OBH Nordica

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NEW NORDIC

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Robert Welch

Se alla produkter