Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Tesil 4x21,5 cm Svart

Beställ AdHoc - Tesil 4x21,5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Tesil 4x21,5 cm Svart inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

Tesil från AdHoc är den perfekta lösningen för dig som söker en modern och stilren design på din tesil. Fyll på med ditt favorit te, i tepåse eller lösvikts te genom att enkelt skruva bort locket.

Sätt på locket igen och placera tesilen i muggen. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Svart -25%

Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.

PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023