Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Fusion Tefilter 5,5x7 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tefilter från AdHoc. Passar till alla typer av te, locket fungerar som ett droppställ som fångar upp dropparna efter användning.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fellow - Stagg Pour Over Bryggare XF 60 cl Klar

Stagg Pour Over Bryggare XF 60 cl från Fellow är stabil och konsekvent så du kan lyckas med bryggningen varje gång oavsett om du nyss upptäckt charmen med Pour Over, eller är en erfaren expert. Designad för optimal extraktion med vakuum, igensättning är ett problem i det förflutna. Finns i två olika storlekar beroende på om du har sällskap eller njuter av en perfekt kopp själv.

Inkluderar:
1 st Stagg X Pour-Over Dripper
1 st Stagg Dubbelväggad Karaff
30 st Stagg Filters

En bryggning är perfekt för två personer.

Fellow designar smidiga och väl genomtänkta produkter så att du ska kunna njuta av en cafévärdig kaffeupplevelse hemma. Med fokus på smak, design och funktionalitet har de tagit fram allt från smarta bryggare, vågar, vattenkokare och behållare för den ultimata kaffe upplevelsen i ditt eget hem. Skapa din alldeles egna kaffebar och
förgyll morgon eller fikastunden med Fellow.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024