Gefle - SÅLD "Stjärnsund" Uppläggningsfat

Beställ Gefle - SÅLD "Stjärnsund" Uppläggningsfat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Stjärnsund" Uppläggningsfat inom kategorin Tårt- och kakfat.

Produktinformation

Uppläggningsfat ur serien "Stjärnsund" från Upsala-Ekeby Gefle. Nagg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Rörstrand - Swedish Grace Tårtfat 31 cm Snö -25%

Tårtfat på fot ur den klassiska serien Swedish Grace. Fatet är tillverkat av tåligt fältspatporslin och fungerar lika bra som servering av ostar, kakor eller andra läckerheter. Blanda gärna med andra delar och färger ur samma serie.

Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Skålar

Skålar från PotteryJo

Se alla produkter
Frys

Frys från Husqvarna

Se alla produkter