Sidan innehåller annonslänkar

Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Taklampa Dione Pendel 3 lampor Markslö;jd Med Dione takpendel med tre lampor frå;n Markslö;jd kan du skapa ett modernt och trendigt uttryck i ditt hem. De svarta metalldetaljerna och det vita opalglaset ger en elegant kontrast och en sofistikerad kä;nsla till rummet.

Enkel monteringDione takpendel ä;r enkel att montera med takbygeln och takskenan med svarta textilklä;dda kablar. Den stilrena designen gö;r att den passar perfekt i alla moderna hem.

Till denna takpendel behö;ver du tre ljuskä;llor med E14-sockel (ingå;r ej). Flexibilitet i rumsbelysningenMed denna taklampa frå;n Markslö;jd kan du skapa en flexibel belysning i ditt hem.

Takskenan med de svarta textilklä;dda kablarna ger dig mö;jlighet att justera hö;jden på; lamporna fö;r att skapa ö;nskad belysning. Stilren och elegant kä;nslaDione ger en stilren och elegant stä;mning i ditt hem.

Det vita opalglaset sprider ett mjukt och behagligt ljus i rummet, vilket ger en mysig och vä;lkomnande kä;nsla. Passar perfekt i alla moderna hemDione-serien frå;n Markslö;jd ä;r den perfekta belysningslö;sningen fö;r alla moderna hem.

Taklampor från andra varumärken

Elvita Taklampa Laholm

Taklampor från Elvita

Se vad Elvita har inom Taklampor.
Design House Stockholm - Kosmos Taklampa Hållare Large Svart

Taklampor från Design House Stockholm

Se vad Design House Stockholm har inom Taklampor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024