Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm

Beställ Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm inom kategorin Taklampor.

Produktinformation

Lampskärm från Afroart. Den kjolliknande lampskärmen är tillverkad av ett tunt handgjort papper.

Sladd och lampa ingår ej. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Taklampor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Byon - Lush Taklampa klot/skiva 27x22 cm Vit

Taklampor från Byon

Visa produkter inom Taklampor från Byon.
Upp till 40% rabatt
Umage - Rosette Sladdset 2,1 m Svart

Taklampor från Umage

Missa inga bra priser på Taklampor från Umage.
Upp till 50% rabatt
PR Home - Manchester Taklampa 35 cm Svart/Silver

Taklampor från PR Home

Utforska allt inom Taklampor från PR Home.
Upp till 30% rabatt
House Doctor - Tygkabel Svart E27 3 meter

Taklampor från House Doctor

Missa inga bra priser på Taklampor från House Doctor.
Upp till 50% rabatt
Airam Fiora LED 9,5W E27

Taklampor från Airam

Här har vi samlat Taklampor från Airam.
Upp till 50% rabatt
Belid - Bullo Taklampa Plafond 27 cm Oxid Grå/Klar Glas

Taklampor från Belid

Visa produkter inom Taklampor från Belid.

Se gärna också

By Rydéns Gross Ø50 cm vit 4200440-5002

<h2>Taklampa Gross &Oslash; 50 cm matt vit 4200440-5002 By Ryd&eacute;ns</h2> <p><a href="https://www.elon.se/varumarken/by-rydens-start">By Ryd&eacute;ns</a> har lanserat en serie <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/taklampor">taklampor</a> som sticker ut i sortimentet &ndash; Gross.&nbsp;Taklampan Gross kan verkligen f&ouml;rh&ouml;ja inredningen i ditt hem. Munbl&aring;sta glaskupor och m&aring;nga ljusk&auml;llor skapar en mysig och avslappnad st&auml;mning som passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller var som helst d&auml;r du vill ha en originell taklampa.</p> <p><strong>En taklampa som ger en riktig wow-k&auml;nsla</strong><br />Gross-taklampan &auml;r ett sv&auml;vande moln som ger en riktig wow-k&auml;nsla till ditt rum. Gross finns i flera olika f&auml;rger och valet av f&auml;rg beror p&aring; den &ouml;vergripande stilen i ditt rum och p&aring; vad du vill att lampan ska framh&auml;va.</p> <p><strong>Munbl&aring;sta glaskupor som f&ouml;rh&ouml;jer inredningen</strong><br />Gross-taklampan har 37 skira, munbl&aring;sta glaskupor som liknar atomer och ger ifr&aring;n sig ett underbart skimmer. Dessa glaskupor ger en k&auml;nsla av lyx och stil till ditt rum. De &auml;r &auml;ven avtagbara, vilket g&ouml;r det m&ouml;jligt att reng&ouml;ra dem enkelt och byta ut dem om n&aring;gon av dem skulle g&aring; s&ouml;nder. Detta g&ouml;r att taklampan &auml;r l&auml;tt att underh&aring;lla och att den h&aring;ller l&auml;nge.</p> <p><strong>Anpassa h&ouml;jden</strong><br />Den totala sladdl&auml;ngden uppg&aring;r till 120 centimeter, vilket ger dig m&ouml;jlighet att h&auml;nga upp den p&aring; olika h&ouml;jder beroende p&aring; rummets h&ouml;jd och dina &ouml;nskem&aring;l. Genom att justera h&ouml;jden p&aring; taklampan kan du ocks&aring; skapa olika st&auml;mningar i ditt rum.</p> <p><strong>Ljusk&auml;llor som ger ett mjukt ljus</strong><br />Gross-taklampan kr&auml;ver 8 ljusk&auml;llor med G9-sockel (k&ouml;pes separat). Ljusk&auml;llorna kommer att ge ett mjukt ljus som skapar en mysig och avslappnad st&auml;mning i ditt rum.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023