Gainomax Proteinbar ChocMint Creatine 15-pack

Beställ Gainomax Proteinbar ChocMint Creatine 15-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gainomax Proteinbar ChocMint Creatine 15-pack inom kategorin Storpack.

Produktinformation

Gainomax Protein Bar är en bar med mjuk konsistens och högt proteininnehåll. Baren innehåller ca 20g protein och 20g kolhydrater per förpackning (60g).

Passar bra efter träning eller som mellanmål. För dig som har en aktiv livsstil och vill hålla kroppen i form. .

Se gärna också

SAVED By Motatos Pumpasoppa Kokos 4-pack

Vi älskar grönsaker i alla dess storlekar och former. Det spelar ingen roll hur stora, små eller skruvade de är – för oss är gröningar alltid sköningar. Kanske de inte passar in i standarden för våra matbutiker, men vi tycker dom är alldeles för goda för att kastas bort. Därför har vi skapat denna underbart goda pumpa- och kokosnötssoppan som är gjord på 48% räddad  pumpa, potatis och morötter. Bara att värma och äta - och samtidigt räddar du grönsaker När du köper den här produkten är du med och donerar pengar till The Hunger Project. Hur? Matsmart donerar nämligen 1% av bruttovinsten till denna fantastiska organisation som jobbar för att bekämpa världshungern.    

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter