Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 39,5 cm

Beställ GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 39,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 39,5 cm inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

GastroMax Stekspade BIO med hål. Det breda bladet med dess vinklade utformning gör denna stekspade perfekt för varsam hantering av mat.

Du kommer lätt under för att vända utan att skada maten. Perforeringen ser till att överblivet fett rinner tillbaka ner i stekpannan.Smakfull materialkombination av blad i rostfritt stål och handtag i biobaserad plast av sockerrör med träfibrer från nordisk gran.

Se gärna också

Dexam - School of Wok Wokspade Rostfri -25%

Den här wokspaden i serien School of Wok från Dexam är tillverkad helt i rostfritt stål med vinkel perfekt utformad för kinesisk matlagning.

Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Airam

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Dorre

Se alla produkter
Portabla lampor

Portabla lampor från Star Trading

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Bitz

Se alla produkter