Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Stekspade BIO 29 cm

Jämför produkt GastroMax - Stekspade BIO 29 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Stekspade BIO 29 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Stekspade BIO. Stilrent köksredskap som tilldelats German Design Awards 2020.

Bladet är flexibelt och tillverkat i rostfritt stål.Handtaget är gjort av en blandning av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Denna biobaserade plast ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.Stekspadar i rostfritt stål lämpar sig väl vid matlagning och grillning med höga temperaturer.

Se gärna också

Dexam - School of Wok Stekspade Röd -25%

Den här wokspaden i serien School of Wok från Dexam är tillverkad i silikon och bambu. Passar till alla typer av köksutrustning, även med non-stick beläggning, och vinkeln är perfekt för kinesisk matlagning.

Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Batteridriven ljusslinga jul

Batteridriven ljusslinga jul från Konstsmide

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Cuisinart

Se alla produkter